Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (3.20 secunde)
Supercupa Steaua - Petrolul 3-0 / Fiesta ros-albastra Steaua si-a trecut in palmares cea de-a sasea Supercupa, dupa ce a trecut, fara emotii, de Petrolul, pe Arena Nationala.
ORA 00:33 Echipa de fotbal a Portugaliei a castigat in premiera titlul de campioana europeana, dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, in finala EURO 2016, duminica seara, pe Stade de France din Saint-Denis.
Toate golurile s-au inscris dupa minutul 75 La Campionatul European de tineret Under 21, Romania a trecut de Anglia, dupa un meci nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace, si este aproape calificata in semifinalele competitiei.
Recent, s-a desfasurat la Galeria de Arta Galateca, prima editie a conferintelor "Traieste Inteligent cu Dana Savuica" axate pe subiecte cum ar fi: ... Toti cei prezenti au aflat secrete de stil, cum sa interpreteze corect dress-code-ul si care este atitudinea pe care o afisam in societate.
La stil, la tipuri de tinute? ... Oamenii in general, dar mai ales femeile, isi doresc intotdeauna ca totul legat de acest capitol sa fie frumos.
Prestigiosul proiect cultural Zestrea by Liliana Turoiu a fost prezent, pe 7 si 8 septembrie, la celebrarea a 150 de ani de Regalitate in Romania.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni. ... Festivalul Medieval de aici nu este doar un eveniment, ci o adevarata calatorie in timp.
Ai impresia ca au lucrat-o repetentii de la Drept. ... conturile Ministerului Finantelor au fost blocate de fratii Micula pentru o datorie de 80 milioane euro. Cand are de dat, statul nu se grabeste .
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin. ... - Dar ce, dom'le, viata mea a fost doar un sir baban de gagici?
Ca in fiecare an, de Ziua Femeii, fiecare restaurant a organizat serate speciale, de la care stripperii au fost nelipsiti. Show-urile, desi destinate strict reprezentantelor sexului slab, au facut deliciul si catorva soti, care nu s-au indurat sa ramana acasa, departe de sarbatorite.
Anul acesta, NISSA organizeaza campania de Black Friday incepand din data de 21 noiembrie ora 00:00. Compania va oferi reduceri de pana la 50% la sute de produse din colectia toamna iarna 2014.
Recent, vedete, jurnalisti si oameni de opinie si-au dat intalnire la The Grand Avenue-JW Marriott, pentru a celebra creativitatea, puterea si eleganta feminina, printr-un omagiu inchinat celor mai influente si iconice femei, despre care putem spune, fara exagerare, ca au facut istorie.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult. ... Puteti sa-i contactati pe Facebook - Sipet de Sidef - sau la aceasta adresa.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Garbriela din Calafat si colega ei au venit la Piata Taraneasca cu obiecte vechi de artizanat precum ii, desaga din lana, rochii vechi din bumbac.
Gabriela din Calafat si colega ei au venit la Piata Taraneasca in acest week-end cu obiecte vechi de artizanat precum ii, desaga din lana, rochii vechi din bumbac. ... Produsele sunt de inalta calitate si rafinamenent.
Colectionarul Silviu a venit la targul din curtea MTR cu fotografii vechi, tarani, discuri cu muzica populara, fotografii vechi inramate reduse la 40 ron, obiecte de bronz ,ii din diverse zone ale tarii la 200 ron, dar si rochii brodate la 400 ron.
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Amzei puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - intre 280 - 300 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
google-analytics.com